Много от фенките на Хари Стайлс  са съвременнички на 28-годишния

...
Много от фенките на Хари Стайлс  са съвременнички на 28-годишния
Коментари Харесай

Защо жените на 40 обичат толкова много Хари Стайлс

Много от фенките на Хари Стайлс  са съвременнички на 28-годишния шоумен, станал известен от групата One Direction. Но има и друга, по-възрастна част от фенките - някои с дълготраен опит, а други, за които Стайлс е някак прелъстителен по избран метод.

За дамите към и над 40-те години Стайлс не е просто поп звезда, изгряваща икона на стила или приветлив мъж, който откровено проповядва добрина: Той е прекарване, занимание, опция за докосване до дивите елементи от себе си и освобождение от отговорност, споделят от. 

" През 20-те си години изживях най-хубавото време в живота си и той ме връща там ", споделя ми друга нова фенка на Хари, Мишел, 44 година За пръв път тя е била привлечена от " Watermelon Sugar ", без още да знае кой е артистът, само че го е пускала, до момента в който е карала двете си деца из предградията на Лонг Айлънд.

" За нас Стайлс е татуиран юноша, бягство от баналността на всекидневието на междинна възраст. "

" Мисля, че постоянно ще преследвам оня първичен екстаз, който получих от това, че най-сетне го видях за първи път онлайн ", това споделят някои от фенките на Стайлс, които са към 40 години.

Самоопределилата се като суперфен на Стайлс 64-годишният Роки Катаудела го споделя по различен метод: Тя споделя, че шоутата на Стайлс " не изискват нищо, с изключение на да бъдем себе си ".

Привлекателността на Стайлс, който постоянно е определян като комбинация от сексапила на Джагър и разкрепостеността на Боуи, е общоизвестна.

Но поклонението му пред дамите - изключително пред по-възрастните дами - е изключително привлекателно за познатите ми Хари на междинна възраст. Това ги и печели непрекъснато. 

Неизбежен е и фактът, че Стайлс се е срещал с по-възрастни дами, в това число с актуалната си другарка - режисьорката Оливия Уайлд, 38-годишна майка на две деца. " Това приказва, че един 28-годишен човек към момента може да огледа жена, която е покрай 40-те си години, и да си намерения, че е секси ", споделя Катаудела. 

Може би точно в това се корени известността му измежду тази възрастова група.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР